E129. Kaip sukurti išskirtinį beprotišką klientų aptarnavimą?
Daugelis verslų stengiasi tobulinti klientų aptarnavimą. LEAN, Six Sigma, TOC ir kitos metodikos moko geriau spręsti klientų problemas ir patenkinti jų poreikius. Tai svarbu, bet ar to pakanka, kai konkurentai daro tą patį? Prastą aptarnavimą prisimename ilgai.
Tačiau geras – dažnai būna kaip pravėsusi arbata: tvarkingas, bet neįsimena. O juk tikras tikslas – sukurti patirtį, kuri ne tik palieka įspūdį, bet paverčia klientą jūsų ambasadoriumi. Šiame epizode kalbėsime apie tai, kaip pakelti klientų aptarnavimą į visiškai naują lygį, kad klientai ne tik sugrįžtų, bet ir patys skleistų jūsų istoriją.
Epizode aptariami principai, kurie padėjo vienam Niujorko restoranui gauti Geriausio Restorano Pasaulyje titulą. Šią metodiką restorano savininkas pristatė pasauliniu bestseleriu tapusioje knygoje „Unreasonable Hospitality“. Ir neapsigaukite, net jei Jūsų verslas nesusijęs su viešuoju maitinimu, klientų svetingumo principai gali būti labai svarbūs ir Jums.
Knygos "Unreasonable Hospitality" apžvalga: https://www.amverklubas.lt/blog/unreasonable-hospitality-apzvalga
Registracija į vebinarą: https://attendee.gotowebinar.com/register/2907242234912963163?source=pc
----
Tinklalaidės autorius Nerius Jasinavičius .
Registruokitės į Smulkaus ir Vidutinio verslo vadovų-savininkų įgūdžių ugdymo programą "Nuo Amato prie Verslo" sužinokite čia: https://amver.lt/ .
Tinklalaidę rasite Spotify, ApplePodcast, bei YouTube platformose.
Nemokama 30 min konsultacija: https://www.amverklubas.lt/30-min-registracija
Apie Neriaus Jasinavičiaus knygą "Nuo Amato prie Verslo. Pradžia" sužinokite čia: https://amver.lt/knyga-1-dalis/ .